Ouderschap

Centering Parenting™

 

 

CenteringParenting™ is gezondheidszorg voor ouders en baby’s gedurende het eerste levensjaar van de baby, waarbij normale gezondheidscontroles worden uitgebreid met extra tijd en aandacht binnen een groepsbijeenkomst.


Deze bestaat uit een vaste groep van jonge ouders.


CenteringParenting is een mooi vervolg op CenteringPregnancy waarin je met dezelfde groep als tijdens je zwangerschap, gedurende 8 sessies ervaringen deelt, hieruit leert en meer betrokken wordt bij de gezondheid van je baby en die van jezelf.


Niet iedereen kan Centering™ aanbieden aangezien dit een beschermd handelsmerk is. Zowel Hilde als Linde volgden de opleiding hieromtrent en zijn overtuigd van de meerwaarde voor alle deelnemers. Het kunnen delen van ervaringen met moeders (en hun partners) met kindjes van ongeveer dezelfde leeftijd, zorgt voor een ongelooflijk samenhorigheidsgevoel waaruit vaak mooie vriendschappen ontstaan.

Wat komt er aan bod?

 

  • Zelf wegen en meten van je baby en het volgen van de gezondheid van je baby


  • Zelf je gewicht meten en je gezondheid volgen


  • Privétijd met een vroedvrouw


  • Belangrijke informatie voor jou en je baby over gezondheid en hulpverlening


  • Tijd om met andere moeders (en hun partners) te praten en ervaringen te delen over ouderschap, ontwikkeling van de baby en andere zaken die bij het ouderschap naar voren komen

Tell me and I forget

Teach me and I remember

Involve me and I learn

Voor wie?

 

Ouders met een baby tussen de 4 en 8 weken kunnen instromen ongeacht of zij hebben deelgenomen aan CenteringPregnancyTM.


Weet wel dat de groepssamenstelling van Centering PregnancyTM zoveel mogelijk wordt behouden.

 

+32 0467 075 880

Olmense Markt 48

2491 Olmen